Spar penger - Kjøp nye sommerdekk nå!

Nå får du både testvinnere og andre gode sommerdekk til sterkt reduserte kampanjepriser.

Husk at valg av riktige sommerdekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Vossadekk har lang erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Derfor kan vi alltid anbefale det dekket som er best for deg og din bil.

Kampanjeprisene varer t.o.m 01. April 2024. Alle oppgitte priser er inklusive merverdiavgift og gjelder ett stk sommerdekk. Miljøavgift, montering og eventuelt TPMS-ventiler tilkommer. Vi tar forbehold om feil i annonserte priser og utsolgt-situasjoner.

Knalltilbud på felgpakker

Knalltilbud på komplette sett med 4 felger og 4 dekk ferdig montert!

Gode tilbud på noen av våre bestselgere. Flere farger å velge mellom! Prisene gjelder for komplett felgpakke. Ikke alle felgene er tilgjengelig i alle størrelser. Prisene gjelder KUN i kampanjeperioden! Be om komplett pakkepris til din bil i dag!

Gode priser på BOSCH vindusviskere

Nå får du gode priser på kvalitets-vindusviskere fra Bosch hos Dekkpartner! Vindusviskere fra BOSCH garanterer perfekt viskerytelse, selv under ekstreme værforhold. Uansett hvilke BOSCH-vindusviskere du velger kan du alltid være sikker på å oppnå perfekt visking, optimal sikt og sikker kjøring – selv under de vanskeligste værforholdene.

Vi har dekkene du trenger!

Finn dekk og felg som passer til din bil.
Bestill nå – Betal ved montering.

Derfor er det viktig med gode sommerdekk

Den minste tillatte mønsterdybden på sommerdekk er 1,6 mm. Som dekkspesialister anbefaler vi likevel at du skifter ved minimum 3 mm mønsterdybde. Dette fordi slitte dekk går først og fremst ut over våtgrepet og dekkenes evne til å drenere vann, noe som igjen kan få fatale konsekvenser i en nødsituasjon på vått underlag. Lav rullemotstand kombinert med godt våtgrep er det som vektlegges mest i dekktestene og er det du som forbruker bør se etter ved valg av nye sommerdekk.

Når en skal bytte til sommerdekk

Ofte kan det være lett å falle for fristelsen å utsette skiftingen til sommerdekk. Særlig gjelder det de som kjører på piggfrie vinterdekk. Hvis du kjører med piggdekk vinterstid er du nødt til å bytte. Utgangspunktet er at man skal være skodd etter forholdene og at bilen oppfyller kravene om tilstrekkelig veigrep. Krav om veigrep veier tyngre enn fristene. Dette må bilføreren selv vurdere. Fristen for å ta av piggdekk er første mandag etter 2. påskedag med unntak av Nord-Norge. Det er i utgangspunktet ingen frister knyttet til bruken av piggfrie vinterdekk men det er føreren som må vurdere om kjøretøyet har tilstrekkelig veigrep. Piggfrie vinterdekk har en mye mykere gummiblanding og egner seg ikke på sommerføre. Vi anbefaler å alltid skifte når været tilsier det.

Tips og råd om dekk

miljoansvar

Vi tar miljøansvar!

Vi tar miljøansvar! Vi tar miljøansvar og deltar i dugnaden for å gjennvinne dekk. Vi er medlem i bransjeorganet Norsk Dekkretur slik at vi alltid er oppdatert på gjeldende forskrifter. Kasserte dekk innsamles og gjenvinnes. Les mer om ordningen på Norsk Dekkretur deres nettsider: dekkretur.no

dekk-service-trsp

Det er trygt å levere bilen til dekkskifte!

Informasjon i forbindelse med Korona smitte Det er trygt å levere bilen for dekkskifte hos Dekkpartner! Vi i Dekkpartner ønsker å gjøre deg oppmerksom på at vi lytter nøye til myndighetenes anbefalinger, og tar del i den nasjonale dugnaden som må til for å hindre korona smitte. Vi tar våre medarbeideres og kunders helse på…

Dekkpartner_9763

Det er lov men ikke lurt!

Det er lov men ikke lurt! Husk å skift til sommerdekk! Piggfritt fungerer ikke om sommeren. Når fristen for å legge om til sommerdekk er passert er det ikke lenger lov å kjøre med piggdekk, men det er fortsatt lov å kjøre med piggfrie vinterdekk. Lov, men ikke lurt. Dekktester NAF har utført viser at…